perjantai 29. marraskuuta 2013

Teetä ja hunajaa

Mitä kylmemmäksi sää muuttuu, sitä enemmän meillä kuluu myös teetä - ja hunajaa. Kyläilijöillekin on kiva tarjota erilaisia teelaatuja, joita kaapeistamme löytyy tällä hetkellä kunnioitettava kokoelma.  


Demmers Teehausin vihreä Sunny Green -luomutee on yksi tämän hetken suosikkini. Vihreän teen maku alkaa pidemmän päälle tympäistä, mutta koska tähän on lisätty inkivääriä (ah, rakastan inkivääriä!), appelsiinin kuorta, luonnollisia aromeja ja auringonkukan kukkia, maku on ihanan raikas, eikä yhtään tympeä. Jo tuoksu teepakkauksen läpi huumaa pirtsakkuudellaan!


Olen myös jo korkannut jouluteelajitelmani, onhan 1,5 päivän päästä jo joulukuu. Vaikkei kyllä siltä tunnu, tänäänkin oli niin kaunis ja kirkas päivä ja kun lunta ei ole ainakin ikkunasta ulos katsoessa voisi luulla, että on vielä alkusyksy. No okei, aika kylmähän nyt jo on, eikä puissa ole enää lehtiä, mutta silti. Ei ihan tunnu siltä, että alle kuukauden päästä on jouluaatto!


Yogi Tean joululajitelma on ayurverdinen ja sisältää yrtti- mauste- ja hedelmäteetä. Mauteina on mm. kanelia, inkivääriä, lakritsinjuurta, fenkolia ja kardemummaa eli juuri niitä joulun makuja :) Teepusseissa tuoksuu ihanat aromit!


Pukkan green chai -maku on myös aivan ihana! Kanelilla ja tähtianiksella maustettu tee myös - taas kerran - tuoksuu aivan ihanalta. Minusta on kiva nuuhkia teen tuoksua, laittaa silmät kiinni ja kuvitella olevani jossain ihan muualla.

  
Teetä on erityisen kiva siemailla näin pimeänä vuodenaikana villasukat jalassa :)

Aurinkoista viikonloppua, pus <3 
   

1 kommentti:

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)