keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Marjaisa raakakakku

Isänpäivän onnistuneesta raakakakkukokeilusta innostuneena pyöräytin toisenkin raakakakun :) Jos ensimmäisen raakakakun maku oli ihan hyvä, tästä tuli jo todella maukasta!


Marjaisa raakakakku

Pohja

2,5 dl liotettuja saksanpähkinöitä
2,5 dl taateleita (kivet poistettuna)
loraus mantelimaitoa
2 rkl kookosjauhoja

Sekoita aineet blenderissä ja levitä irtopohjavuokaan. Muista levittää vuoan pohjalle  leivinpaperia! 

Täyte 1

3 dl väh. 4h liotettuja cashewpähkinöitä
hieman vettä
2 kypsää banaania
noin dl kookosöljyä
1 tl aitoa vaniljajauhetta
1 rkl macaa
1 rkl lucumaa

Sekoita aineet tasaisiksi blenderissä ja levitä puolet seoksesta pohjan päälle. Laita vuoka jo pakkaseen jäähtymään.

Täyte 2

puolet täytteestä 1
2 dl mansikoita (tuoreena tai sulatettuna)
1 dl mustikoita (tuoreena tai sulatettuna)
2 rkl karpalo-kuitujauhetta
2 rkl kookosöljyä
1 rkl psyllium-kuitua

Sekoita loput aineet blenderissä tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan. Levitä päällys tasaiseksi ja laita kakku pakastimeen. Voit pitää sitä siellä yön yli, mutta tuntikin jo riittää. Anna kakun sulaa ennen tarjoilua noin tunnin ajan huoneenlämmössä, etenkin silloin jos olet pitänyt sitä pakkasessa yön yli. Koristele jäisillä marjoilla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)