lauantai 9. marraskuuta 2013

Viime hetken vinkki isänpäivälahjaksi

Jos et vielä ole ehtinyt hankkia isänpäivälahjaa, tässä yksi hyvä vinkki: Bulldog-tuotteita eli luonnollista kosmetiikkaa for men

Monet tuntemani miehet eivät tosin käytä ylipäätään juuri mitään muuta kosmetiikkaa kuin shampoota, saippuaa ja dödöä, mutta onhan niitäkin miehiä nykyään onneksi jo paljon, jotka ovat kiinnostuneita ihojensa hoidosta. Heille kannattaa ehdottomasti ostaa lahjaksi Bulldogia! Niille miehille ja isille, joille esimerkiksi kasvokuorinta olisi jo liikaa (olen kuullut nyt jo kahden miehen kysyneen, miksi saippuaan on laitettu hiekkaa, kun kyse on ollut kasvokuorinnasta:) sarjasta löytyy myös ne jokamiehen perustuotteet eli dödö ja suihkusaippua.


Englantilaisen Bulldog-sarjan tuotteet sisältävät runsaasti eteerisiä öljyjä ja muita luonnon tehoaineita, joiden luvataan toimivan parranajossa, puhdistuksessa ja kosteutuksessa ylivertaisesti. Tuotteet eivät sisällä kemikaaleja, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Niissä ei käytetä myöskään eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä testata eläinkokein.

 

Mieheni sai jokunen aika sitten testattavakseen Bulldogin kasvojenpesuaineen ja kosteusvoiteen kasvoille. Hän ei normaalisti käytä kosteusvoidetta lainkaan ja kasvonsakin hän pesee yleensä joko tavallisella saippualla tai pelkällä vedellä. Bulldogin kasvojenpesuainetta hän kommentoi näin: tuoksu oli miellyttävä, pesuteho hyvä ja kasvoille jäi miellyttävän raikas tunne. Kasvosaippua jää kuulemma hänen käyttöönsä jatkossakin. 

Kiinnitin erityisesti huomiota tuohon kommenttiin tuoksusta, sillä se, että hän piti siitä, oli mielestäni tosi hyvä juttu Bulldogille. Joistain minun vartalosaippuoistani hän on nimittäin sanonut, ettei voi käyttää niitä lainkaan, koska ne tuoksuvat niin voimakkaalle. Niillä kun hän yleensä siis pesee myös kasvonsa. 

Kosteutta ja pehmeyttä miehen iholle lupaava Original Moisturiser jätti kasvoille kuulemma myös hyvän fiiliksen ja tuoksui tarpeeksi miedolta, mutta muita kommentteja en häneltä siitä saanut irtoamaan. Pahoin pelkään, että testin jälkeen kosteusvoide jää häneltä käyttämättä, sillä hän ei koe sitä tarvitsevansa. Sellaiselle miehelle, jonka iho on kuiva, voide menisi kuitenkin varmasti käyttöön ja ajaisi asiansa :)Pari kertaa testin aikana on myös käynyt niin, että olen itsekin pessyt kasvoni Bulldogin Face Washilla ja hyvin se toimii myös meikkiin. Myös kylässä ollut naispuolinen ystäväni pesi kasvonsa sillä ja tykkäsi tehosta. Kasvojenpesuaine sopii siis myös naisille ainakin silloin tällöin käytettäväksi :) Sanottakoon, että Face Washin tuoksu on kyllä naisnäkökulmasta aika miehinen, mutta se kyllä haihtuu kasvoilta nopeasti. Ei siis tarvitse pelätä tuoksuvansa mieheltä koko päivän ;)  

2 kommenttia:

  1. Ajoissa en tuota hoksannut, mutta joulu on melkein jo ovella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, olinkin tämän vinkin kanssa aika myöhään liikenteessä, mutta onneksi tosiaan joulu lähenee myös :)

      Poista

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)