perjantai 17. toukokuuta 2013

Pyöräily on pop

Hihkuin riemusta pari viikkoa sitten (vai kauan siitä nyt jo onkaan... aika menee niin nopeasti, että olen välillä ihan sekaisin päivistä), kun sain vihdoin kaivaa pyörän varastosta ja polkaista menemään kävelyn sijaan. Pyörällä pääsee niin paljon nopeammin ja näppärämmin joka paikkaan :) 

Ja koska en talvella pyöräile, tsygän esiin kaivaminen on takuuvarma kevään merkki. Nyt voisi tosin jo sanoa kesän merkki, kun ihan parissa päivässä sää on lämmennyt niin hurjasti. Eilen esimerkiksi oli ihan täydellinen sää :) 


Nyt ei kyllä ilma näytä läheskään eilisen veroiselta, joten taidanpa tänään hilpaista salille ja spinning-tunnille lenkkeilyn sijaan. Toivottavasti ilma tästä kuitenkin kehittyy lämpimämmäksi, sillä suuntaamme tänä viikonloppuna kaverini mökille, jei! Välillä on ihanaa päästä pois kaupungista maaseudun rauhaan. Ehkäpä uskallan jo kastaa varpaatkin veteen....  

Mekko on viime syksyinen löytö Virtagesta, sandaalit Arizona Vintagesta.  

Jostain syystä tässä perjantaifiiliksessä päässä alkaa soida nämä sanat: 

"On pitkä kuuma kesä ja mä aion elää sen..... Huuda tyttö tää maa sun on, se päästä päähän ajetaan, mä tahdon nähdä kaiken - ja jokaista rakastaa"

 Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Aurinkoista viikendiä <3 

4 kommenttia:

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)