keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Punavuoren vintage-kierros: Virtage

Uudenmaankatu 44 B:ssä sijaitseva kellarikirppis Virtage on pieni, mutta sitäkin mielenkiintoisempi second hand -piilo. Jos putiikin olemassaoloa ei tiedä, sinne on ehkä hieman hankalampi eksyä sattumalta. Virtage on silti ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, josta itse olen tehnyt löytöjä melkein jokaisella käyntikerralla :)


Virtage on auki vain satunnaisina lauantaina (joskus myös arkipäivinä). Aukioloista kellarikirppiksen takana olevat naiset, Virve ja Kati, infoavat Facebookin kautta, joten jos on kiinnostunut piipahtamaan paikan päällä, kannattaa käydä tykkäämässä Virtagen Face-sivuista ja pysyä kuulolla ;)


Virtagesta löytää ainakin ihania mekkoja ja hameita, farkku- ja nahkashortseja, villapaitoja, takkeja, laukkuja + muita asusteita sekä kenkiä ja flanellipaitoja. 

Koska toinen kirppiksen pitäjistä on hyvä ystäväni, olen päässyt esittelemään Virtagen valikoimaa sen Facebook-sivuilla, jonne ainakin osa vaatteista pyritään kuvaamaan. Mallina olo on ihan hauskaa puuhaa :) Ja vaihteeksi on kiva tehdä jotain ihan muuta kuin mitä teen päivätyökseni.


Ostin tällä kertaa tuon viidennessä kuvassa näkyvän turkoosin vekkihameen. Löysin myös pön hihattoman pallopaidan, joka sopii kivasti esimerkiksi tuon kyseisen hameen pariksi :)


Onpa muuten ihanaa, että puissa on jo lehdet! Ne tulevat aina niin yllättäen parissa päivässä :)  Kesäkesäkesä.... ja se höyhenenkevyt fiilis <3 

2 kommenttia:

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)