keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Viikonlopun kiireetön brunssi

Lapsuudenystäväni antoi viime jouluna yhteisjoululahjaksi minulle ja kolmelle muulle ystävälleni option osallistua kevään aikana kuohuviinibrunssille, jonka hän järkkäisi meille kotonaan. Viime lauantaina oli viimein aika lunastaa lahja :)


Ystäväni oli taas kerran kattanut pöydän koreaksi (hän on kuuluisia runsaista ja maistuvista synttäritarjoiluistaan <3) ja me muut saimme vain nautiskella syömisestä ja kuulumisten vaihtamisesta. Tällä kertaa myös toisen ystäväni yksivuotias tytär pääsi mukaan brunsseilemaan, vaikkei ihan vielä tainnut syödä hänelle katetulta kahvikuppi- ja lautassetiltä ;)


 
Ihan mahtava lahja minusta! Tykkään muutenkin hirmuisen paljon aineettomista lahjoista ja niihin sisältyvästä ajatuksesta, että kun kaikilla on jo kaikkea, niin koetaan mieluummin elämyksiä yhdessä <3 Namia oli! Tällaisia brunsseja pitäisi harrastaa enemmän ihan muutenkin vaan :)

4 kommenttia:

 1. Namia :) Kelpais kyllä mullekin. Mikä oli brunssin menu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taisi olla seuraava: mansikkaisen kuohuva alkumalja, salaattia (cashewpähkinä-juusto-cantaloupemeloni), mustikka-smoothie, leipää lisukkeineen ja hedelmiä (banaania, mansikoita, ananasta, hunajamelonia ja viinirypäleitä).

   Jälkkäriksi olisi ollut vielä köyhiä ritareita kermavaahdolla ja mansikoilla, mutta olin jo niin täynnä, että jouduin jättämään ne väliin. Juomaksi tietty kahvia, teetä, vettä ja omena- tai appelsiinimehua :) Ihan siis kuin jossain ravintolassa olisi oltu <3

   Poista

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)