maanantai 20. toukokuuta 2013

Kesäkynnet

Kesä saapui kynsiini uuden kynsilakan muodossa. Ja enpä voi muuta sanoa kuin, että aivan ihana tämä Kure Bazaarin Caicos-sävy! Takuulla yksi tämän kesän lemppareistani.

Myös kaksi ystävääni on jo ihastunut vallan sävyyn sen nähtyään ja niinpä olen saanut tehdä jo kaksi kotimanikyyriä :) Minusta on aina ollut kivaa hoitaa ja laittaa muiden kynsiä, mutta omat jäävät jostain syystä usein paljon vähemmälle huomiolle... Mistähän sekin johtuu?


Lähdin ostamaan vain yhtä kesäsävyä, mutta Joliessa minuun iskikin niin hirvittävä valinnan vaikeus, että matkaani lähtikin yhden sijasta kaksi kynsilakkaa. Noh, ei kai se nyt niin vakavaa ole ;)

Tuo babyblue-sävy kuvassa takaviistossa on se toinen, jonka ostin. Virallisesti se kantaa nimeä Frenchie ja pääsee seuraavalla lakkauskerralla kynsiini :) 


Tykkään näistä Kure Bazaarin lakoista siksi, että vaikka ne ovat hieman hintavampia kuin markettilakat (toisaalta ne paremmat brändiperuslakat ovat samassa hintaluokassa), kesto on aivan eri luokkaa. Kun levittää lakkaa kaksi kerrosta, se pysyy helposti kynsissä lohkeilematta yli viikon. Ja sitten on vielä tietty se ekologisuus.

Tässä ranskalaisessa kynsilakkasarjassa raaka-aineet ovat nimittäin 85 prosenttisesti peräisin luonnosta. Sävyt tehdään muun muassa puuvillasta, vehnästä, maissista, perunasta ja selluloosasta. Niissä on siis vähemmän kemikaaleja kuin peruslakoissa, mutta laadusta ei silti ole tingitty. Ihan parasta! 

2 kommenttia:

 1. Tuo turkoosi on kyllä niin ihanan kesäinen väri! Pitääkin varata aika seuraavalle kotimanikyyripäivälle ;)
  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja tervetuloa, sun pitää tulla todellakin käymään mun kotispassa :D

   Poista

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)