keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Valkoinen Elefantti

Vihdoin olen onnistunut kehittelemään pirtelön, joka vastaa maultaan niin paljon Valkoista Elefanttia, eli CocoVi Barin valikoiman smoothieta, että uskallan nimetä tämän omanikin samalla nimellä. Tosin aiemmatkin Valkoisen Elefantin tapaiset reseptini ovat kyllä olleet vallan mainioita, vaikka itse sanonkin :) Olen jotenkin jäänyt ihan täysin jumiin näihin kermaisen täyteläisiin pirtelöihin! Kyllästymisvaarasta ei ole vielä tietoakaan.

Harmikseni aiemmin kevättalvella totesin, että Kampin Ruohonjuuressa sijainnut CocoVi Bar oli lopettanut :( Onneksi se kuulemma todennäköisesti jatkaa toimintaansa jossain muualla, kunhan sopiva tila vain löytyy. Sitä odotellessa täytyy tehdä näitä kotikutoisia Valkoisia Elefantteja ;) 


 Valkoinen Elefantti

1 luomubanaani
n. 3 dl mantelimaitoa
1 dl cashewpähkinöitä
3 rkl macaa
2 rkl lucumaa
3 rkl aloe veraa
1 rkl psylliumkuitua
1 rkl MSM-jauhetta
2 rkl hampunsiemeniä
n. 1 tl aitoa vaniljaa 
koristeeksi mulpereita, manteleita, goji-marjoja, hampunsiemeniä ja kaakaonibsejä 

Kaikki raaka-aineet tuttuun tapaan blenderiin ja sekaisin. Cashewpähkinöitä olisi hyvä muuten liottaa yön yli, mutta en aina itse muista...  
Tuo mulperi-goji-manteli-kaakaonibs-hampunsiemen-sekoitus toimii muuten hirmu hyvin myös turkkilaisessa jogurtissa agave- tai kookossiirapin kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)