maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kodikas kahvila Kuuma

Kävin ystävieni kanssa lauantaina naistenpäivänkahvilla noin kuukausi sitten avatussa Kuumassa (Pursimiehenkatu 12). Ihastuimme välittömästi pieneen ja kodikkaaseen kahvilaan, jossa tarjoillaan muun muassa  smoothieita, raakakakkuja, kahvia, teetä, itse puristettuja mehuja sekä jogurttia luomumyslillä ja hunajalla. Palvelu oli lämpimän aurinkoista ja herkut suussa sulavia! 


Kuumasta saa kahvin joko tavallisella maidolla, soijamaidolla tai mantelimaidolla. Valitsin mantelimaidon, sillä en ole aiemmin juonut mantelimaitokahvia. Valinta osoittautui paremmaksi kuin hyväksi, nam :) Pisteet myös siitä, että mantelimaito ylipäätään oli vaihtoehtona.  
Aina ei jaksa leipoa itse. Siksi onkin aivan ihanaa, että Helsingissä on jo muutama laadukas ja viihtyisä kahvila, josta saa taivaallisia ja terveellisiä herkkuja. Ja onhan se kiva myös välillä (tai miksei vähän useamminkin) lähteä pois kotoa. Kuuman kaltainen söpö kahvila on ihan täydellinen paikka tavata ystäviä, parantaa maailmaa ja avata samalla aistinsa uusille makunautinnoille!      


      

Aurinkoista viikon alkua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)