perjantai 14. helmikuuta 2014

Casa Vintage - Gili Trawanganin aarreaitta

Kuten olenkin jo maininnut, vietimme mieheni ja kahden ystävämme kanssa tammikuussa viikon Lake Toballa, viikon Pulau Wehilla ja viikon Gili Trawanganilla. Suosikkisaarekseni muodostui ehdottomasti Gili Trawangan, eikä suotta: saarella ei ollut lainkaan moottoriajoneuvoja (matkat taitettiin joko jalan, pyörällä tai hevoskärrytaksilla), sieltä löytyi ratsastustalli sekä vintage-kauppa Casa Vintage. 


Yllätyin melkoisesti, mutta tietenkin hyvin positiivisesti siitä, että löysin sieltä kaukaa Indonesiasta, tuolta pieneltä Gilin saarelta vintage-liikkeen :) Enkä ollut ajatellut, että pääsisin matkalla myös ratsastamaan, joten luonnollisesti hevostytöltä ropisee plussapisteitä sylikaupalla siitäkin! Ja olihan meidän päästävä ajamaan myös sillä hevoskärrytaksilla :)


Casa Vintagella oli itse asiassa saarella kaksi toimitilaa. Molemmat olivat todella kivasti sisustetut, mutta selvästi enemmän oli panostettu suurempaan liikkeeseen, joka oli mielestäni hieman syrjemmällä kuin pienempi kauppa. Matkaa niiden välissä ei kyllä ollut lopulta paljon, ehkä muutama sata metriä. 

Casa Vintagen tarina juontaa juurensa Ruotsiin, jossa kaksi ihmistä tapasi, perusti vintage-myymälän, kyllästyi pimeään ja synkkään Ruotsin talveen ja muutti Gili Trawanganin saarelle myymälöineen. Myytävät vaatteet on kerätty sieltä täältä ympäri maailmaa, mutta myynnissä oli myös nousevien, tuoreiden suunnittelijoiden vaatteita ja/ tai koruja. 

Liikkeellä on myös online-kauppa. Alla ja yllä kuvia pienemmästä liikkeestä. 

Ostin nuo viimeisen kuvan mustat pyöreät arskat, korvikset ja yhden paidan. Casa Vintage on erikoistunut mekkoihin ja niitä siellä olikin paljon. Vaikka saarella on aina lämmin, myynnissä oli myös villapaitoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)