tiistai 30. huhtikuuta 2013

Volgansieniteesima

Ajattelin näin vapun kunniaksi yrittää valmistaa terveellisempää simaa. Koska volgansienitee maistuu mielestäni jo valmiiksi simaiselta, tuunasin sitä hieman vapun fiilikseen sopivaksi :) 
Volgansieniteeviljelmä pörisee meillä nykyään jatkuvasti. Olen juonut sieniteetä nyt kolmen kuukauden ajan ja vaikken suoranaisesti voi sanoa huomanneeni sen erityisempiä terveydellisiä vaikutuksia tai muutoksia olossani, olen jatkanut sen valmistamista. Ja edelleen joka kerta, kun kerron volgansienestä kavereilleni tai näytän sienipurkkia vieraille, saan kuulla ihmettelevää naurua. Joillain tosin päinvastoin hymy hyytyy :) 

Mutta mutta, volgansieniteestä on superhelppo tehdä simaa! Ensin siis valmistetaan normaalisti volgateetä ja sitten vain maustetaan se. Välissä kannattaa toki pitää juomaa jääkaapissa, koska kylmänähän se on parasta. 


Laitoin lasin pohjalle ensin muutaman rusinan, kaadoin sitten juomaa lasiin ja ripottelin lopuksi pinnalle vielä sekä goji-marjoja että tuoreen inkiväärin paloja. Puristin lasiin loppusilaukseksi myös sitruunan ja limen mehua ja avot. Hyvää tuli :) 
 

Riemukasta vappua <3  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)