maanantai 29. huhtikuuta 2013

all i need

Välillä on kiva juoda janoonsa muutakin kuin vettä. Markkinoilla on tällä hetkellä melko runsas valikoima hyvinvointijuomia ja luomulimppareita, mutta niiden kohdalla saa olla aika tarkkana: kaikki juomat, joita markkinoidaan terveellisinä, eivät sitä automaattisesti ole. 


Räikein esimerkiksi on mielestäni Vitamin Water. Pari vuotta sitten Suomeen rynnistänyttä Glaceau Vitamin Wateria ei mielestäni hyvällä tahdollakaan voi harhaanjohtavasta nimestä huolimatta kutsua terveys- tai hyvinvointijuomaksi. Pullollisesta Coca Colan omistamaa Vitamin Wateria kun löytyy kaloreita yhteensä 125 ja sokereita 33 grammaa, pitäisi minusta enemmänkin puhua sokerivedestä. Juoman sisältämät vitamiinitkin ovat synteettisiä, joten kovin luonnollisesta, saati terveellisestä juomasta ei oikeasti ole kyse. 

Hyvin Vitamin Water on kuitenkin osattu brändätä, koska kuluttajien mieliin on saatu vaikutelma terveellisestä ja ennen kaikkea trendikkäästä juomasta, jota monet suuren maailman julkkiksetkin siemailevat. Ja hyvinhän kyseinen juoma taitaa valitettavasti maailmalla myydä...


 On markkinoilla silti onneksi myös monia oikeasti hyviä, terveellisiä ja laadukkaita hyvinvointijuomia. Yleensä ne löytää luomu- ja terveyskaupoista. Yksi oikeasti hyvä valinta on esimerkiksi 100 prosenttisesti luomulaatuinen all i need -juoma, joka saa plussaa eettisestä tuotantoprosessista. Karpalonmakuinen juoma on valmistettu vihreään teehen, eikä siihen ole lisätty sokeria. Me like :)




Tykkään myös muun muassa kookosvedestä, fermentoiduista Chi-juomista ja koivunmahla-juomasta :)         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)