keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kallion vintage-kierros osa 1: Frida marina

Kävin viimein katsastamassa Kaarlenkadulle viime syksynä avatun second hand -liike Frida marinan. Minun on jo pitkään pitänyt poiketa siellä, mutta aina se on vain jäänyt. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)Kävin Fridassa ensin ystäväni kanssa lauantaina ja vielä toistamiseen eilen yksinäni. 


Liike on sisustettu kivasti ja siellä on todella tilaa! Kyseessä ei siis ole mikään pikkukauppa, vaan 137 neliön verran vintagea ja second handia <3 Ystäväni totesi yllättyneensä tarjonnasta positiivisesti. Tuollaisia kommentteja on aina kiva kuulla (vaikken tietenkään voi ottaa kunniaa liikkeen tarjonnasta tai muustakaan siihen liittyvästä), kun vie ei-niin-vintagesta-innostuneen ystävänsä poikkeamaan sellaisessa :)
Frida marinan valikoimassa on käytettyjen vaatteiden lisäksi asusteita, koruja, sisustustavaroita, luomukosmetiikkaa ja tekstiilejä. Sinne on mahdollista tuoda myyntiin myös omia kätköjään viikkovuokraa vastaan. Lisäksi Fridassa on kahvila. Kuinka houkutteleva ajatus poiketa samalla kertaa shppailemaan ja kahville! 

Jäin himoitsemaan noita vanhoja matkalaukkuja... ja liikkeen puolella oli ainakin yksi myynnissä. Se vain näytti niin suurelta, että mietin mahtuisiko se edes meidän eteisen hyllyn päälle. Sinne kerään niitä nimittäin koristeeksi. Noh, ensi kerralla mitta mukaan!

En kestä, miten söpö syöttötuoli :)

Valikoima muuttuu vähintään viikoittain, koska vuokramyyjien myötä myös tavarat vaihtuvat. Se on minusta vain hyvä juttu. Ilahduttavan paljon Fridassa oli itseäni miellyttäviä 60/70-luvun (tai niiden tyylisiä) vaatteita. Bongasinpa myös yhden hapsutakin ja hapsuinkkariliivin. Takki tosin oli makuuni hieman liian paksu ja liivin kohdalla onnistuin kerrankin hillitsemään itseni hokemalla mielessäni lausetta "mulla on jo kaksi hapsuliiviä" :)  

Olisin ostanut tuon vasemmanpuolimmaisen vyön, joka on juuri sellainen kuin olen etsinytkin, mutta se jäi muutaman sentin liian lyhyeksi lantiooni nähden. Vieressä oli toinen lähes samanlainen, mutta se oli vielä lyhyempi. Tikuilleko noita on tehty? Tai sitten ne olivat lastenkokoja...  
  
Mutta oi kyllä, tein myös pari sellaista löytöä, joita en vain voinut jättää Fridan henkareihin roikkumaan. Lauantaina matkaan lähti sininen poncho, vekkihame plus kesäinen hippihame. Eilen kiikutin kotiin 70-luvulta peräisin olevan vihreän hameen ja vanhanaikaisen yökkärin. Voi vitsi, että rakastankin hameita ja mekkoja <3 

Harvassa vaatekopissa on tällainen teksti.
Tässä on jollekin aivan ihana häämekko! Jotenkin nin yksinkertaisen kaunis.

Tässä eiliset ostokseni Kevätaurinkoa kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Ihanaa! Itsekin innostun vintagesta tätä menoa! Haluan siis tonne kans :)

    VastaaPoista
  2. Hihii :) Siinä käy kyllä helposti niin, että vintage vie mukanaan!

    VastaaPoista

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)