maanantai 30. syyskuuta 2013

Korresin huulipunakynä

Sain testiin Korresin uuden huulipunakynän (Twist Lipstick), jonka sanotaan olevan all-in-one-huulipuna. Se sisältää kosteuttavaa vadelmaöljyä ja lisäksi kynän luvataan antavan huulille antioksidanttista suojaa ja jättävän niihin kiiltävän värin. 


Korreshan on kreikkalainen kosmetiikkamerkki. Sillä ei ole luonnonkosmetiikan sertifikaattia, mutta kaikkien Korresin tuotteiden sanotaan olevan pitkälti kehitelty luonnollisten raaka-aineiden pohjalta ja ne voidaan Korresin nettisivujen mukaan jakaa lääkinnällisiin yrtteihin, kreikkalaisiin kasveihin, ruokaraaka-aineisiin ja tehokkaisiin luonnollisiin aktiivisiin ainesosiin. Merkki välttää kemiallisten ainesosien, kuten mineraaliöljyjen, silikonien, parabeenien, propyleeniglykolin ja etanoliamiinien käyttöä.


Itse olen kokeillut Korresia vain satunnaisesti, mutta etenkin meikkiensä osalta Korres on minusta kiinnostava ja siksi päätin testata tuota huulipunakynän nude-sävyä Innocence, jonka luonnollisuuteen tykästyin. Kaikkiaan Twist Lipstickejä on saatavilla neljää eri sävyä.

Tykkään erityisesti kynässä siitä, että se on samalla hoitava; etenkin näin talvea kohti huuleni kuivuvat. Onkin kätevää, että huulirasva on samalla sävyttävä. Ja Korresin huulipunakynää voi minusta hyvällä omallatunnolla kutsua sävyttäväksi huulirasvaksi, sillä se tuntuu huulilla melko samalta kuin huulirasva, eli pehmentää kuivat huulet kivasti.


 Plussaa annan myös siitä, ettei kynää tarvitse erikseen terottaa: päätä tulee näkyviin tarvittaessa lisää, kun  väripuikkoa kiertää sen toisesta päästä. Ihan kelpo huulipuna siis :)
   
Tässä huulillani Korresin huulipunakynän sävy Innocence.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)