lauantai 28. syyskuuta 2013

Ratsastusmatka Azoreille

Kerroin kesäkuun alussa olleeni lomamatkalla, mutten kertonut silloin vielä missä. Nyt on vihdoin aika palata toukokuun lopun tunnelmiin eli Azoreille, São Miguelin saarelle :)


Olin saarella viikon mittaiselle ratsastusmatkalla ja voin lämpimästi suositella paikkaa kaikille, mutta aivan erityisesti niille, jotka haluavat kokeilla ratsastamista tai ovat sitä harrastaneet jo pidemmän aikaa. Quinta da Terçan tila, jossa vietin viikkoni, oli aivan mielettömän mukava ja lämminhenkinen paikka. Tilaa pitää aivan ihana ruotsalainen pariskunta. Tallille voi mennä joko yksittäiselle ratsastustunnille tai vaellukselle (jos olet esimerkiksi omatoimimatkalla saarella) tai tehdä kuten itse tein ja lähteä sinne viikon mittaiselle täysihoitolomalle. Quinta da Terça tekee yhteistyötä mm. Hidden Trails -nimisen matkanjärjestäjän kanssa ja itse varasin matkani juurikin Hidden Trailsin kautta.

Tässä postauksessa matkani on tiivistettynä muutamaan kuvaan (yhteensä kuvia taisi kertyä useampi sata.. :). Jos kiinnostuit, voit lukea tarkemmin lomaviikostani parhaillaan kaupoissa myynnissä olevasta FIT-lehden numerosta 10/2013, alkaen sivulta 42 :) 

Capitão moikkaa aasia :)

Lehmät möllötti meitä matkalla monessa kohtaa :) Universo ei niistä piitannut.
Chico ruokatauolla <3

Huoneen avain :)Piknik-tauko!
Capitãosta tuli heti toinen lempihevosistani <3


Toinen lempparini, Chico, ja minä Kaksoisjärven rannalla.

Voi että on ikävä tuonne! Erityisesti ikävöin Capitãoa ja Chicoa, jotka sulattivat kyllä sydämeni niin täysin, ettei mitään rajaa <3 Vaikka toisaalta matkasta jäi kuume lähteä jonnekin muuallekin samantyyppiselle ratsastusmatkalle, voisin aivan hyvin mennä joskus myös takaisin Azoreille, sillä niin ihana paikka Quinta da Terça kyllä oli ihmisineen, hevosineen,  ruokineen kaikkineen

Kiitos siis erityisesti viikosta vielä Christinalle (joka kokkasi vieraille, piti älyttömän hyvän ja opettavan tunnin maneesissa tulopäivänä ja muutenkin piti meistä vieraista hyvää huolta viikon aikana) ja Claudelle (joka tarjoili ruoan ja viihdytti tarinoineen) sekä tietenkin Dianalle ja Jolienelle, jotka vetivät maastoreitit, unohtamatta tietenkään myöskään tallityöntekijöitä Linoa ja Ruita, jotka kuljettivat hevoset lähtöpaikkaan ja auttoivat satulavöiden yms. kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)