perjantai 6. joulukuuta 2013

Vesihaasteen tulos

Vesihaasteeni aika on mennyt umpeen ja on aika tarkastella testin tulosta. En voi parhaalla tahdollakaan sanoa, että olisin saanut lähellekään samoja tuloksia kuin Sarah Smith.  

Kasvoissani en huomannut oikeastaan muutoksia lainkaan. Aluksi tuntui siltä, että vatsan turvotusta ei olisi enää ollut niin usein ja olokin oli ehkä hitusen tavallista parempi ja energisempi, mutta sitten se tasaantui entiselleen. Vatsaa turvotti yhtä lailla kuin ennenkin ja extrapirteyskin katosi. Joten hieman epäilen, josko tuo alun hyvä olo johtui ihan vain haasteen aikaansaamasta alkuinnostuksesta. Aion kuitenkin jatkaa runsaampaa veden juontia. Jos en ihan kolmea litraa päivässä (välillä tuntui, ettei millään jaksa juoda niin paljoa) niin ainakin sen kaksi, vaikkei siitä sen kummempaa näkyvää muutosta tapahtuisikaan, niin ei siitä ainakaan haittaakaan voi olla.   

Alla kuvat meikittömästä naamastani ennen ja jälkeen haasteen. Kun nyt katson kuvia, näyttää siltä, että ihoni väri olisi hieman tasaisempi nyt kuin ennen haastetta, mutta en huomannut sitä ennen kuin vertasin näitä kuvia. Joka tapauksessa ero on mielestäni vain hyvin pieni ja moni muukin seikka (esimerkiksi ihon kuoriminen) on voinut vaikuttaa siihen.  

Ennen

Jälkeen


2 kommenttia:

  1. Blogissani http://www.lily.fi/blogit/suutarin-lapsen-kengat on haaste sinulle ;)

    VastaaPoista

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)