perjantai 20. joulukuuta 2013

Punavuoren vintage-kierros osa 2: Hazy Days

Arizona Vintagea ja nettikauppa Hazy Daysiä pyörittänyt/ pyörittävä Carolina Kavanterä avasi lokakuussa Viiskulmaan (Jääkärinkatu 10 A:han) Hazy Days Shop & Showroomin. Minulla on ollut koko syksyn tarkoitus piipahtaa siellä, mutta sain toteutettua aikeen vasta tänään. 


Tykkään ihan älyttömästi juuri sen tyylisistä (villin lännen vintageksikin tituleeratuista) vaatteista kuin mitä pop-up-kauppa Arizona Vintagesta löytyi: cowboy-bootseja, inkkari-juttuja, ruutupaitoja, hapsutakkeja ja ylipäätään sellaisia americana-henkisia vaatteita, kuten Lontoossa asunut ystäväni sitä tyyliä kutsuu. Hazy Daysistä voi bongata osittain samoja/ samantyylisiä vaatteita ja asusteita kuin Arizona Vintagesta, mutta Hazyn linjaus on ehkä kuitenkin hieman erilainen. 

Hazy Daysistä löytyy second hand -merkkivaatteita (toki myös vintagea) ja ehkä enemmän ajattomampia, tyylikkäitä vermeitä. Jonkun verran sielläkin kuitenkin on myös tuota rakastamaani villin lännen tyyliä. Olen harmitellut sitä, ettei Arizona Vintage jatkanut, sillä siitä tuli heti ensi käynnin jäkeen lempikauppani Helsingissä... Onneksi on kuitenkin Hazy Days!


Vähän ikävä heijastus jäi tähän kuvaan... mutta ehkä tästä jotain selvää saa.

Carolinan koira Aliska sattui myös olemaan kaupalla :)
Olisihan se pitänyt arvata, että Hazy Daysistä lähtiessäni kiikutin myös ostoskassia mukanani. Löysin mustan vekkihameen, hapsupaidan, aloe vera -huulipunan ja yhden joululahjan. Kokeilin kyllä vaikka ja mitä muutakin ihanaa, mutta koot eivät olleet sopivia.... ehkä ihan hyvä, niin en tullut koko kauppaa ostaneeksi ;) 
        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)