maanantai 19. elokuuta 2013

Tatuointeja hyvään tarkoitukseen

Poikkesin eilen Beautystudio Phoenixin, Twin City Inkersin ja Hopen yhteistyössä järjestämässä hyväntekeväisyystapahtumassa Koivukylässä. Päivän tarkoitus oli kerätä varoja vähäosaisten lasten ja nuorten hyväksi kauneuden puitteissa. 

Jos halusi tatuoinnin päivän aikana, vain näitä valmiita malleja oli mahdollista ottaa.

Hope Yhdessä & Yhteisesti ry on valtakunnallinen vapaaehtoisjärjestö, joka toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Hope tarjoaa konkreettista apua vähävaraisille tai äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille. Hopen toiminta ohjautuu 13 paikallistoimijan välityksellä eri puolille Suomea. Todella tärkeää toimintaa siis.  

Kaikkien eilisen päivän aikana Beautystudio Phoenixissä tehtyjen hiustenleikkausten, kasvohoitojen sekä jalkahoitojen tuotot menivät lyhentämättömänä Hope-yhdistykselle. Lisäksi paikalla oli tatuointiartisti Ulla Ylikoski Twin City Inkersistä tekemässä valmiiksi suunnittelemiaan Hope-aiheisia tatskoja kaikille haluaville walk in -periaatteella. NIiden tuotto meni niin ikään kokonaan Hopelle. Yhdistys otti päivän aikana vastaan myös lahjoituksia, kuten lasten- & nuortenvaatteita, kenkiä, leluja tai urheiluvälineitä. Lisäksi päivän aikana järjestettiin Wellan sponssaamat arpajaiset. 

Minusta on ihan mahtavaa, että tällaisia tempauksia järjestetään! Oli myös aika hauska idea, että ottamalla tatskan voi tehdä hyvää :) Itse en tosin tällä kertaa mennyt tikattavaksi, vaikka tatuoijana olikin luottotatskaajani Ulla. Hän minulle itse asiassa tapahtumasta vinkkasi, mutta tosiaan nyt menin ihan vain fiilistelemään. Tatskat on kyllä niin ihania <3

Paikalla ollut Hope-yhdistyksen edustaja otti myös tatskan :)

Ehdin olla paikalla kuitenkin vain sen verran vähän aikaa (ja suurimman osan siitä jalkahoidossa), etten harmikseni ehtinyt nähdä kuin yhden tatskan teon. Hieno siitä kyllä näytti tulevan!
 Vastaavanlaisia päiviä saattaa kuulemma ehkä olla tulossa lisää tuolla Phoenixissä myöhemminkin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)