tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kesäfiiliksiä

Tämä kulunut kesä on kyllä ollut säiden puolesta viime kesään verrattuna tosi upea! Vaikkakin pari viime päivää on ollut hieman kylmempää (vähän ehkä syksyistäkin), taitaa sitä hellettäkin olla vielä kuitenkin tiedossa, ainakin jos ennustuksiin on luottaminen :) Myös aktiviteettien suhteen olen ollut tänä kesänä hitusen toimeliaampi. Näin hieman harmaampana päivänä on juuri sopiva hetki kelata aikaa taaksepäin ja muistella, mitä kaikkea sitä onkaan tullut touhuttua. 

Tässä hieman kuvasatoa tähän astisesta kesästäni:
 

 


 Kesääni on siis kuulunut ainakin mökkeilyä, veneilyä, kalastusta, ratsastusta, kulttuuria, matkoja (sekä kotimaassa että ulkomailla) ja ystävien & puolison kanssa kaikkea kivaa puuhailua tai ihan vain maailman parantamista.

Kuvista ei tietenkään kaikkea näy, joten voisin lisätä, että olen myös harrastanut paljon pyöräilyä, jalkapallon potkimista (ja voi kyllä, sekä tämä laji että kalastus ovat itselleni aivan uusia ja ehkä vähän yllättäviäkin tuttavuuksia. Totesin kuitenkin, että kaikkea todella kannattaa kokeilla, sillä miehen harrastuksista voi näköjään innostua myös itse:), lenkkeilyä, pihatalkoita ja leikkipuistoissa keinumista. Ja noh, on niitä juhliakin tainnut mahtua kesään yksi jos toinenkin. Aika mainio tämä kesä on siis ollut - ja mikä parasta, sehän jatkuu vielä hyvän tovin :) 

Lämpöä päiväänne <3           

2 kommenttia:

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)