tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ihon c-vitamiinishotti

Näin kevään korvalla monen iho kaipaa hieman extraboostia. Pimeän ja pitkän talven jälkeen kasvojen iho saattaa olla elottoman harmaa ja kuiva, erityisesti jos takana on kylmä talvi. Tämä talvi ei tosin kovinkaan kylmä ole ollut, joten oma ihoni ei ole nyt erityisen kuiva, mutta pienestä piristyksestä ei koskaan ole haittaa! 


Sain jokunen aika sitten testattavakseni Exuviancen c-vitamiinijauheen sekä sitä tukevan kosteuttavan Age Reverse HydraFirm -yövoiteen. Kun c-vitamiini tarjoillaan iholle itse sekoitettavana jauheena, se säilyttää sisältämänsä vitamiinin pidempään hyvänä verrattuna siihen, että vitamiini sekoitettaisiin kasvovoiteeseen jo tehtaalla. Purkissa oleva valkoinen jauhe sisältää siis aktiivista c-vitamiinia. Sitä otetaan pieni hippunen ja sekoitetaan se johonkin seerumiin tai kasvovoiteeseen, esimerkiksi tuohon Exuviancen omaan. 

Käytän nykyisin normaalisti lähinnä luonnonkosmetiikkaa, mutta kyseinen puhdas, aktiivinen c-vitamiinijauhe kuulosti sen verran kiinnostavalta, että päätin kokeilla sitä. 

Exuviance brändinä esittelee itsensä näin: 

Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä. Kosteusvoiteet ja kasvovedet eivät aiheuta mustapäitä eivätkä aknea. Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia ja ne on testattu oftamologisesti (silmätautiopin mukaisesti). Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.C-vitamiinishotti (Exuviance Vitamin C+ Antiaging Booster) lupaa palauttaa ihon kiinteyden, vähentää hienojen juonteiden syntyä sekä pigmenttimuutoksia. Samalla se lupaa suojella ihoa tulevilta vaurioilta. Shotti koostuu aktiivisesta Aceta C-antioksidantista, joka tehostaa c-vitamiinin positiivisia vaikutuksia.


Olen käyttänyt c-vitamiinishottia tuohon Age Reverse HydraFirm -voiteeseen sekoitettuna yöllä, koska silloin solujen jakautuminen on voimakkainta. Toisin sanoen ihon uusiutuminen tehostuu kehon levätessä yöllä. 

Mielestäni ihoni näytti raikkaammalta parin viikon c-vitamiinikuurin jälkeen, joten voisin ajatella käyttäväni sitä jatkossakin joko kuurina tai sitten ns. tuhkimohoitona ennen tärkeitä juhlia. Jauhe on todella helppo sekoittaa joko voiteeseen tai seerumiin ja ihan pieni ripaus sitä riittää kerta-annokseksi. Kätevää!    
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)