No, ensi kerralla ei enää tarvitse laittaa yhtään ylimääräsitä nestettä, sillä uusi ihana superblenderini jaksaa pyörittää massaa kuin massaa ilman nestettäkin <3 Ostin nimittäin viimein Kenwoodini tilalle kauan haaveilemani VitaMixin :)
Raaka mustikkakakku
Pohja
5 dl manteleita
2 dl liotettuja kuivattuja kivettömiä taateleita
1/2 tl vaniljauutetta tai 1 tl vaniljajauhetta
1 tl kanelia
ripaus ruususuolaa
(vettä)
Täyte
1/2 L mustikoita
3 dl cashewpähkinöitä (liotettuna väh. 30 min)
2 dl mantelijauhoja
3-4 rkl psylliumkuitua
1 tl vaniljauutetta tai 2 tl vaniljajauhetta
yhden sitruunan mehu
3 rkl baobab-jauhetta
2-3 rkl hunajaa
ripaus ruususuolaa
1-2 dl sulatettua kookosöljyä
kauramaitoa
Valmista ensin pohja blendaamalla kaikki aineet keskenään. Sekoita sitten blenderissä täyte ja kaada pohjan päälle. Pidä pakastimessa yön yli ja nosta huoneenlämpöön noin tuntia ennen tarjoilua. Koristele esimerkiksi raakakaakaonibseillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)