Marjaisa raakakakku
Pohja
2,5 dl liotettuja saksanpähkinöitä
2,5 dl taateleita (kivet poistettuna)
loraus mantelimaitoa
2 rkl kookosjauhoja
Sekoita aineet blenderissä ja levitä irtopohjavuokaan. Muista levittää vuoan pohjalle leivinpaperia!
Täyte 1
3 dl väh. 4h liotettuja cashewpähkinöitä
hieman vettä
2 kypsää banaania
noin dl kookosöljyä
1 tl aitoa vaniljajauhetta
1 rkl macaa
1 rkl lucumaa
Sekoita aineet tasaisiksi blenderissä ja levitä puolet seoksesta pohjan päälle. Laita vuoka jo pakkaseen jäähtymään.
Täyte 2
puolet täytteestä 1
2 dl mansikoita (tuoreena tai sulatettuna)
1 dl mustikoita (tuoreena tai sulatettuna)
2 rkl karpalo-kuitujauhetta
2 rkl kookosöljyä
1 rkl psyllium-kuitua
Sekoita loput aineet blenderissä tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan. Levitä päällys tasaiseksi ja laita kakku pakastimeen. Voit pitää sitä siellä yön yli, mutta tuntikin jo riittää. Anna kakun sulaa ennen tarjoilua noin tunnin ajan huoneenlämmössä, etenkin silloin jos olet pitänyt sitä pakkasessa yön yli. Koristele jäisillä marjoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)